Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolle, a metà o in 4 spicchi in verticale (1-2 cipolle piccole)
- 350 g di patate sbucciate e, se necessario, tagliate a metà
- 6 pizzichi di sale
- 6 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- olio extravergine di oliva q.b.
- 4 filetti di pesce spigola (150 g cad.)
- 12 pomodorini ciliegia in quarti
- 16 olive taggiasche denocciolate
- 2 cucchiai di capperi sott'aceto, sciacquati
- 700 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 971.5 kJ / 232.3 kcal
- Eiwitten
- 28.7 g
- Koolhydraten
- 20.9 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1484.7 mg
Alternatieve recepten
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40 min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 min
Insalata di polpo e patate
2sa
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 min
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35 min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45 min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 min
Salmone al curry con verdure invernali
35 min
Polpo alla Luciana
1sa 30 dk
Merluzzo al pomodoro con verdure
40 min