Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Petto di pollo
- 4 petti di pollo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 - 4 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
Purè di patate
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1450 g di acqua
- 750 g di patate a pasta farinosa a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di sale
- 200 g di latte intero
- 30 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2147.3 kJ / 513.3 kcal
- Eiwitten
- 43.1 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1709.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Scaloppine di pollo al limone
40min
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35min
Frittatina alle zucchine
30min
Vellutata di carote con omelette
30min
Straccetti di pollo con cous cous, purea di carote e mela
50min
Indonesian Milk Pie
3 godz.
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Polpette di pollo e riso con pesto rosso
1h
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2h 30 min
Bistecca di manzo con burro alle erbe, patate al rosmarino e broccoli
45min
Gamberoni in guazzetto
40min
Pasta panna e salmone
30min