Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Petto di pollo
- 4 petti di pollo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 - 4 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
Purè di patate
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1450 g di acqua
- 750 g di patate a pasta farinosa a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di sale
- 200 g di latte intero
- 30 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2147.3 kJ / 513.3 kcal
- Eiwitten
- 43.1 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1709.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bratwurst con insalata di patate
35min
Manzo insaporito con asparagi
30min
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40min
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2h 30min
Cotolette di spinaci
1h
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Scaloppine di pollo al limone
40min
Salmone al curry con verdure invernali
35min
Insalata di pollo con crema di avocado
40min
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35min
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45 Min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h