Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Petto di pollo
- 4 petti di pollo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 - 4 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
Purè di patate
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1450 g di acqua
- 750 g di patate a pasta farinosa a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di sale
- 200 g di latte intero
- 30 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2147.3 kJ / 513.3 kcal
- Eiwitten
- 43.1 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1709.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Straccetti di pollo con patate e carote
40 Min
Crema ai pomodori arrostiti
1 Std. 30 Min
Uova alla triestina
30min
Pasticcio di pesce e patate (TM6)
1h 10min
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30min
Petti di pollo al peperoncino e lime con riso di cavolfiore
1h 10min
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35 Min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40 Min
Bistecca di manzo con burro alle erbe, patate al rosmarino e broccoli
45 Min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1hod.
Manzo insaporito con asparagi
30min
Filetti di salmone, riso basmati e contorno di cavolfiore
30min