Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 6 cuori di merluzzo (circa 150 g l'uno)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino piccante rosso
- 120 g di olive nere denocciolate, a rondelle + q.b.
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati e sgocciolati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di pomodoro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1155 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 16.7 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Sogliola gratinata e mele
40min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Salmone al cartoccio
35min
Platessa al pomodoro
30min
Filetto di pesce al vapore con salsa al pomodoro e olive (TM6)
40min
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min