![Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni) Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4c869784-e56d-420b-bb07-dcb06d1d47f2/Derivates/51f00aef-0214-49fe-bb91-38e5f15b5f59.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 6 cuori di merluzzo (circa 150 g l'uno)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino piccante rosso
- 120 g di olive nere denocciolate, a rondelle + q.b.
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati e sgocciolati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di pomodoro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1155 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 16.7 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1 Std.
Bocconcini di tacchino in salsa di funghi
40 Min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30 Min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Salmone con crudo di pomodori
35 Min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40 Min
Salmone al cartoccio
35 Min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Merluzzo alla pizzaiola
30 Min