Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 6 cuori di merluzzo (circa 150 g l'uno)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino piccante rosso
- 120 g di olive nere denocciolate, a rondelle + q.b.
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati e sgocciolati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di pomodoro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1155 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 16.7 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 dk
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
45 Min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25 dk
Merluzzo alla pizzaiola
30 dk
Salmone con crudo di pomodori
35 dk
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 dk
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 dk
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1sa 20 dk
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 Min
Salmone al cartoccio
35 dk
Branzino al cartoccio
1h 10min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 dk