Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 6 cuori di merluzzo (circa 150 g l'uno)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino piccante rosso
- 120 g di olive nere denocciolate, a rondelle + q.b.
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati e sgocciolati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di pomodoro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1155 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 16.7 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo alla pizzaiola
30 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 dk
Pesce spada alla ghiotta
40 Min
Salmone al cartoccio
35 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25 Min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30 Min
Pesce spada all'arancia
40 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1 Std.
Cernia con salsa mediterranea
40 Min
Platessa al pomodoro
30 Min