![Bietole con emulsione di pomodorini Bietole con emulsione di pomodorini](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C6401B61-6257-4837-B834-B414A5FA67B9/Derivates/32E30592-55B4-41A8-9FE3-E80697B7F30F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di pomodori ciliegino, senza pelle e semini (peso netto, vedere consiglio)
- 4 pizzichi di sale
- 520 g di acqua
- 800 g di bietole, pulite e lavate (1 kg peso lordo)
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 1 spicchio di aglio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 217 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 min
Contorno di cime di rapa e pomodorini (per 2 persone)
30 Min
Cime di rapa stufate
55 min
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45 Min
Broccoli e salsiccia
30 Min
Contorno di spinaci
25 Min
Zuppa di bietole
35 min
Spinaci filanti
40 min
Patate e fagiolini al pesto
35 min
Cicorie stufate
35 min
Spinaci al burro
30 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min