Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di pomodori ciliegino in quarti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 3 foglie di basilico fresche
- 320 g di pasta secca corta
- 1 cucchiaino di zucchero
- 150 g di Feta a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2026 kJ / 484.2 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 18.9 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Pasta tonno e olive
35 min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 min
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30 min
Maccheroncini estivi con melanzane, pomodorini e feta
35 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Pasta fredda alla caprese
40 min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 min
Spaghetti pomodoro e speck
35 min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 min
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min