Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
350
g di cavolfiori, le cimette a pezzi piccoli
of 350 g di broccoli, le cimette a pezzi piccoli - 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo conchiglie
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccolo
- 20 olive nere denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1853 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 59.9 g
- Vetten
- 17.6 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli ai carciofi e piselli
30 Min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1 Std.
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 Min
Pasta risottata con zucca e piselli
40 Min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40 Min
Farfalle in crema di uova e cavolfiore
45 Min
Pasta broccoli e acciughe
40 Min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1h 5min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 Min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 Min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35 Min
Penne risottate carciofi e zucca
40 Min