Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di basilico fresco, le foglioline lavate
- 1 pizzico di origano secco
- 1 arancia, preferibilmente biologica, il succo e la scorza (senza la parte bianca)
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 4 fette di pesce spada (600 g circa)
- 350 g di acqua
- 150 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min
Pesce spada al salmoriglio
5min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40min
Pesce spada agrumato
35min
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40min
Spada alle erbe con olive
40min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Pesce spada alla ghiotta
40min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Salmone al cartoccio
35min