Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 60 g di pane raffermo
- 6 uova
- 50 g di latte intero
- sale q.b.
- 500 g di acqua
- 170 g di mozzarella a dadini
- 150 g di pomodorini a metà
- origano secco q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1314 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15min
Uova con purea profumata
30min
Frittata alle zucchine
40 Min
Frittata allo speck
35min
Frittata autunnale
1 Std. 15 Min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 Min
Sformato di finocchi
1 Std.
Insalata di pasta con pollo e salmone
1 Std.
Torta salata con pomodorini e olive
1h 10min
Frittata broccoli e prosciutto
35min
Omelette, cotto e formaggio (senza uova)
20 min
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1 Std.