Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1200 g di acqua
- 350 g di cimette di cavolfiore
- 50 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di Brie a pezzetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2017 kJ / 482 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al cappuccio viola e robiola
35 min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50 min
Riso, verze e luganega
40 min
Risotto burrata e piselli
40 min
Risotto spinaci e piselli
35 min
Risotto alla crema di spinaci
40 min
Risotto ai broccoli e salsiccia
35 min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 min
Risotto arancione con zucca e carota
35 min
Risotto con zucca e Taleggio
45 min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 min