Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a dadini (2x2 cm)
- 100 g pancetta a listarelle
- 320 pasta secca tipo fusilli
- 20 g di burro
- 100 g di panna fresca liquida
- 1 bustina di zafferano
- 8 fiori di zucca a listarelle
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2651.8 kJ / 633.8 kcal
- Eiwitten
- 21.6 g
- Koolhydraten
- 65.3 g
- Vetten
- 33.6 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1026 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30min
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min
Calamarata con crema di peperoni
30min
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35min
Pasta integrale menta e carciofi
40min
Pennette salsiccia e fiori di zucca
40min
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1u.
Spaghetti alla checca
40min
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20min
Pasta alla gricia
30min