Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a dadini (2x2 cm)
- 100 g pancetta a listarelle
- 320 pasta secca tipo fusilli
- 20 g di burro
- 100 g di panna fresca liquida
- 1 bustina di zafferano
- 8 fiori di zucca a listarelle
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2651.8 kJ / 633.8 kcal
- Eiwitten
- 21.6 g
- Koolhydraten
- 65.3 g
- Vetten
- 33.6 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1026 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla siciliana
30 Min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 Min
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40 Min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 Min
Pasta broccoli e acciughe
40 Min
Pasta cremosa ai gamberi e bietole
50 Min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 Min
Penne risottate ai gamberi
30 Min
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40 Min
Sedanini al verde con gamberi insaporiti
30 Min
Spaghetti alla checca
40 Min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 Min