![Trippa alla romana Trippa alla romana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5509fecdbcb7c71ab5fcbbbf4d133bdf/Derivates/c56d54c738fe7eb1b481b932ca20d4f47d4cee2a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di gambo di sedano a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di guanciale a cubetti
- 800 g di trippa precotta, a listarelle (2 cm) (vedere consigli e varianti)
- 80 g di vino bianco
- 350 g di pomodori pelati a pezzi
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- 10 foglioline di menta fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1846.3 kJ / 441.3 kcal
- Eiwitten
- 41.2 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 28.1 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 722.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pappardelle al ragù di cinghiale
2h
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1 Std.
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2h 30min
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Trippa alla fiorentina
1h 15 min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1 Std. 10 Min
Trippa all'empolese
1h 15 min
Trippa alla trasteverina
45 Min
Zuppa di baccalà
1 Std.