Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di gambo di sedano a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di guanciale a cubetti
- 800 g di trippa precotta, a listarelle (2 cm) (vedere consigli e varianti)
- 80 g di vino bianco
- 350 g di pomodori pelati a pezzi
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- 10 foglioline di menta fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1846.3 kJ / 441.3 kcal
- Eiwitten
- 41.2 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 28.1 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 722.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trippa in umido
1h 10 min
Liquore al mirto
1680h
Pappardelle al ragù di cinghiale
2h
Coniglio alla siciliana
1 godz. 20 min
Fegato alla veneziana
35 min
Trippa in rosso con patate
1h 30min
Trippa alla parmigiana
1 godz. 20 min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10 min
Trippa all'empolese
1h 15min
Trippa alla trasteverina
45min
Trippa alla fiorentina
1h 15min