Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di patate
- 800 g di patate farinose, pelate e a fette (0.5 cm)
- 2000 g di acqua
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
Ragù di carne
- 60 g di olio extravergine di oliva
-
170
g di cipolle dorate in quarti
of 170 g di cipolle rosse in quarti - 150 g di carote, pelate e a rondelle (1-2 cm)
- 80 g di gambo di sedano a fette (0.5-1 cm)
- 600 g di carne trita mista (metà manzo, metà maiale)
- 80 g di vino rosso
- 600 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino raso di zucchero
- farina tipo 00 q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2538.8 kJ / 606.8 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 78.3 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 1078 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi al sugo di anatra
2 Std.
Castagnole (Cecamarini)
1h 5min
Gnocchi al pomodoro
1u. 30min
Maltagliati verdi con polpettine al sugo (senza glutine)
1h
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Gnocchi di patate (TM6)
1u. 30min
Polpette al sugo
50min
Tagliatelle al ragù
1 Std. 10 Min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1u. 30min
Cannelloni di carne
2 Std.
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2 Std.
Lasagne funghi e salsiccia
1h 40min