![Gnocchi al ragù Gnocchi al ragù](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a434ca16f3a2fab3957a2e2681236c20/Derivates/3218957c8724d173ae60cd2ca18e19a2c6ed5736.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di patate
- 800 g di patate farinose, pelate e a fette (0.5 cm)
- 2000 g di acqua
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
Ragù di carne
- 60 g di olio extravergine di oliva
-
170
g di cipolle dorate in quarti
of 170 g di cipolle rosse in quarti - 150 g di carote, pelate e a rondelle (1-2 cm)
- 80 g di gambo di sedano a fette (0.5-1 cm)
- 600 g di carne trita mista (metà manzo, metà maiale)
- 80 g di vino rosso
- 600 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino raso di zucchero
- farina tipo 00 q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2538.8 kJ / 606.8 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 78.3 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 1078 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fettuccine all'abruzzese
1h
Tagliatelle al ragù
1 Std. 10 Min
Graffe di Carnevale
4h
Crespelle di Teramo
1 Std. 15 Min
Polpettone classico (TM6)
1 Std. 15 Min
Besciamella
15 min
Polpette al sugo
50 Min
Pasta al ragù
1h 30min
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Passatelli in brodo di cappone
4 Std. 20 Min
Gnocchi di patate (TM6)
1h 30min
Gnocchi al pomodoro e basilico (Bimby Friend)
30min