Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di pane raffermo
- 250 g di latte intero
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 - 4 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di pangrattato
- olio di semi di arachide q.b. per friggere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3525 kJ / 842.5 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 98.7 g
- Vetten
- 42.2 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 622.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di peperoni
1h
Pici all'etrusca
1 Std. 45 Min
Rotolo di frittata
45 Min
Gattò di patate e spinaci
2h
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1h 30min
Pesto di melanzane
10 Min
Pesto di zucchine e basilico
20 Min
Polpette di ricotta al sugo
50 min
Gnocchi di patate con zucchine (TM6)
1h
Gattò di patate (TM6)
1h 30min