Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di patate a pasta gialla, pelate e a fettine (5 mm)
- 500 g di acqua
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 500 g di latte parzialmente scremato
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 50 g di provola affumicata a fette sottili
- 160 g di tacchino arrosto a fette
- insalata, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1122.6 kJ / 286.6 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1.3 mg
Alternatieve recepten
Pasta al forno classica
1h 30min
Pasta al forno veloce
45min
Frittelle di patate e Parmigiano
30min
Involtini di melanzane al prosciutto
1h
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1 godz. 5 min
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2 Std. 35 Min
Frittata gusto pizza
50 min
Frittata soffice alle patate
1h 15min
Timballo di risotto in mattonella con cuore filante
1 Std. 20 Min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1 Std. 20 Min
Patate gratinate al formaggio
2h
Piccoli polpettoni in crosta
1 Std. 10 Min