Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di cotenna di maiale a striscioline
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 1 peperoncino rosso fresco o secco
- 80 g di guanciale di maiale a cubetti
- 50 g di vino bianco
- 500 g di pomodori maturi a pezzi
- 2 cucchiai di dado per brodo di carne fatto in casa o 1 cubetto
- 1000 g di fagioli borlotti in scatola, scolati
- pane casereccio a fette a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3514 kJ / 840 kcal
- Eiwitten
- 69.4 g
- Koolhydraten
- 44.6 g
- Vetten
- 43.8 g
- Vezels
- 15.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lenticchie e salsiccia
2 godz. 55 min
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1 godz. 20 min
Trippa alla trasteverina
45min
Zuppa di ceci e castagne
1 godz. 20 min
Fagioli alla contadina
35min
Trippa alla romana
2 Std.
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 Std. 10 Min
Spezzatino di reale alle olive
1 godz. 20 min
Quadrucci e piselli in brodo
1 godz. 20 min