Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di cotenna di maiale a striscioline
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 1 peperoncino rosso fresco o secco
- 80 g di guanciale di maiale a cubetti
- 50 g di vino bianco
- 500 g di pomodori maturi a pezzi
- 2 cucchiai di dado per brodo di carne fatto in casa o 1 cubetto
- 1000 g di fagioli borlotti in scatola, scolati
- pane casereccio a fette a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3514 kJ / 840 kcal
- Eiwitten
- 69.4 g
- Koolhydraten
- 44.6 g
- Vetten
- 43.8 g
- Vezels
- 15.2 g
Alternatieve recepten
Trippa alla romana
2h
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30min
Trippa alla trasteverina
45 Min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1h 20 min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min
Fagioli alla contadina
35 Min
Zuppa di fagioli
40 min
Lenticchie e salsiccia
2 Std. 55 Min
Ragù di salsiccia
1h 15min
Fagioli in umido
1h 30min
Zuppa di ceci e rosmarino
1h
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10 min