Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g di pasta secca corta
Pesto di rucola
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di rucola fresca, lavata
- 20 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di pomodori a pezzi
Terminare la preparazione
- 200 g mozzarella di bufala, scolata e a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1172.8 kJ / 280.3 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 63.9 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 698 mg
Alternatieve recepten
Farfalle alle olive e mozzarella
30 dk
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 min
Pasta feta e pomodorini
30 dk
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 dk
Insalata di pasta integrale con prosciutto crudo, melone e fagiolini
55 min
Trofie con verdure alle erbe
40 min
Pasta fredda alla caprese
40 min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 min
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30 dk
Insalata di pasta alla mediterranea
30 dk
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25 min