![Pasta caprese Pasta caprese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0F3DE58A-1971-4869-BEC7-D18C2C417631/Derivates/7f42b896-a4ff-4942-a884-7b5800114b76.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g di pasta secca corta
Pesto di rucola
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di rucola fresca, lavata
- 20 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di pomodori a pezzi
Terminare la preparazione
- 200 g mozzarella di bufala, scolata e a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1172.8 kJ / 280.3 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 63.9 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 698 mg
Alternatieve recepten
Pasta fredda alla caprese
40 分钟
Pasta al pomodoro e peperoni
30min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 分钟
Tubettini alla maiorese
55min
Insalata di pasta con tonno affumicato, finocchi e olive
30min
Pasta feta e pomodorini
30min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 分钟
Spaghetti alla vesuviana
25min
Spaghetti alla siciliana
30min
Insalata di pasta alla mediterranea
30min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 分钟
Pasta al forno veloce
45 分钟