Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preparazione
- 200 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 cm)
Funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di funghi champignon a fette
- 60 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 20 minuti e strizzati
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Besciamella
- 1800 g di latte intero
- 150 g di burro a pezzi
- 180 g di farina tipo 00
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
- 500 g di pasta secca tipo lasagne circa 20 fogli (10 cm x 20 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1888 kJ / 451.8 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 45.2 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 17.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1h 10min
Torta salata ai funghi
1h 30min
Lasagne del boscaiolo
2h 15min
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40min
Involtini di melanzane al prosciutto
1h
Lasagne agli asparagi
1h 30min
Lasagne di zucca
1h
Lasagne ai funghi (Bimby Friend)
1h 30min
Lasagne ai funghi (senza glutine)
2h 5min
Lasagne al radicchio
2h
Lasagne funghi e salsiccia
1h 40min
Tagliatelle panna e funghi
1h