Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Malloreddus
- 270 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di semola rimacinata di grano duro
- 1 bustina di zafferano in polvere
Sugo
- 40 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata (vedere varianti)
- 100 g di vino bianco
- 700 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 7 foglie di basilico fresche, lavate
- 5 g di zucchero
- ½ - 1 bustina di zafferano in polvere, a piacere
Terminare la preparazione
- pecorino sardo grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 659.5 kJ / 659.5 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 72.9 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 1141.3 mg
Alternatieve recepten
Coppa di maiale in umido
1h 30min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2h 45min
Papassini sardi
8h 45min
Seadas
1h 5min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 Std. 30 Min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Costine in umido
1h 20min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Ragù di salsiccia
1h 15min
Sugo all'amatriciana
50min