Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Malloreddus
- 600 g di semola rimacinata di grano duro
- 270 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
Sugo
- 40 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata (vedere varianti)
- 100 g di vino bianco
- 700 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 7 foglie di basilico fresche, lavate
- 5 g di zucchero
- ½ - 1 bustina di zafferano in polvere, a piacere
Terminare la preparazione
- pecorino sardo grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 659.5 kJ / 659.5 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 72.9 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 1141.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fregola con le seppie
40 Min
Polenta sarda
1 Std. 30 Min
Zuppa di muscoli
45 Min
Minestra di fregola con le anguille
2 Std.
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 Min
Papassini sardi
8 Std. 45 Min
Maltagliati di farina di mais al ragù
2h 10 min
Ragù di salsiccia
1 Std. 15 Min
Cinghiale in umido
1 Std. 45 Min
Pardulas
8h 40min
Seadas
1 Std. 5 Min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 Std. 30 Min