Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
TM6 TM5 TM31

Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit

5.0 (25 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 120 g Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 200 g pomodorini
  • 30 g di pinoli + q.b.
  • 1 spicchio di aglio (optioneel)
  • 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 120 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 ¼ di cucchiaino di sale + q.b.
  • 1200 g di acqua
  • 320 g di pasta secca corta (es. penne, fusilli)
  • 200 g di mozzarella a cubetti (1-2 cm)
    of 200 g di burrata a pezzi

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
3739.1 kJ / 893.7 kcal
Eiwitten
34.4 g
Koolhydraten
65.3 g
Vetten
55.2 g
Verzadigd vet
16.8 g
Vezels
3.8 g
Natrium
1473.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten