Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 200 g pomodorini
- 30 g di pinoli + q.b.
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 120 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 ¼ di cucchiaino di sale + q.b.
- 1200 g di acqua
- 320 g di pasta secca corta (es. penne, fusilli)
-
200
g di mozzarella a cubetti (1-2 cm)
of 200 g di burrata a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3739.1 kJ / 893.7 kcal
- Eiwitten
- 34.4 g
- Koolhydraten
- 65.3 g
- Vetten
- 55.2 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1473.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta alla ionica
30 Min
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1 godz.
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 Min
Pasta caprese
20 Min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 Min
Insalata di pasta con pomodori e spinaci
55 Min
Pasta fredda alla caprese
40 min
Pasta fredda alla norma
30 Min
Pasta fredda al profumo di zafferano e limone
40 min
Spaghetti alla checca
40 min
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30 Min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 Min