Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 200 g di patate a pezzi
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- olio extravergine di oliva q.b.
- 300 g di carne trita di maiale
- 90 g di salsiccia a pezzi
- 2 uova
- 5 g di sale
- 70 g di scamorza affumicata a bastoncini
- pangrattato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 916 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 17.6 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 946.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Polpettone classico (TM6)
1h 15min
Lasagne salsiccia e mozzarella
1h 40min
Polpettone di pollo porchettato in crosta di patate
1h 10min
Rollè di tacchino ripieno con contorno di patate
1h 30min
Polpettone croccante
1h
Polpettone di tacchino con erbette e pesto di rucola
1h
Polpette alla mortadella
40 Min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 Min
Polpette di pollo con pancetta croccante
45min
Brutti ma buoni di patate
55min