Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 200 g di cimette di broccoli
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 50 g di gherigli di noci
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo linguine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2246.9 kJ / 537.2 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 25.2 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 Min
Spaghetti broccoli e noci
40 Min
Gnocchi al pesto di broccoli e basilico di Mattia Poggi
3 Std. 30 Min
Pasta broccoli e acciughe
40 Min
Trofie integrali con crema di asparagi, menta e arachidi
40 Min
Pasta gratinata con broccoli e mozzarella
1 Std. 20 Min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 Min
Penne in crema di gambi
35 Min
Pasta al pesto di fagiolini
30 Min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 Min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30 Min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 Min