Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 20 asparagi verdi puliti
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 fettine di pane bianco in cassetta tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 818 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 9.3 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Uovo barzotto con salsa bernese al finocchietto, fave, pancetta e pane croccante all’aglio (di Chef in Camicia)
1h
Uova in camicia con pancetta e peperoni arrostiti
35 min
Salsa all'aglio per pesce e crostacei
15 min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 min
Uovo nuvola con cavolfiori
50 min
Uova sode
20 min
Zabaione al limone
15 min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15 min
Asparagi in conserva
1sa 30 dk
Frullato di melone e ananas
10min
Condimento avocado e basilico
20 min
Uova alla coque in salsa alla senape
30 min