Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acqua
- 6 uova
- 60 g di scalogno a metà
- 100 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaio di dragoncello fresco
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di burro
- 1 cucchiaio di senape piccante
- 1 cucchiaio di senape in grani grossi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 776 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 15.5 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Uova in camicia con salsa di salmone e avocado
35 Min
Eggs Benedict (Cuoci uova)
30min
Uovo barzotto con salsa bernese al finocchietto, fave, pancetta e pane croccante all’aglio (di Chef in Camicia)
1hod.
Insalata con uovo pochè
45 Min
Uova in camicia con pancetta e peperoni arrostiti
35 Min
Uova alla coque con asparagi
15min
Mousse all'avocado
15min
Uovo pochè con carciofi, funghi e salsa alla panna
2 Std.
Crema al Parmigiano Reggiano
10 dk
Latte caldo al caramello
25 min
Condimento avocado e basilico
20 Min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1 Std. 20 Min