Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa chimichurri
- 2 spicchi di aglio, a metà
- 50 g di scalogno, in quarti
- 10 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di origano secco
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto di vino bianco
- ½ cucchiaino di peperoncino rosso secco
- ½ limone, il succo spremuto fresco
Tagliata di manzo con patate novelle
- 1200 g di acqua
- 2 ½ cucchiaini di sale
- 700 g di patate novelle, pelate, in quarti
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- 1000 g di controfiletto di manzo, intero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2008 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40min
Tartare al salmone
1h
Moscow mule
10min
Bloody Mary
10min
Chili con carne
1h 20min
Spiedini di pollo in salsa teriyaki (Yakitori)
50min
Costine di maiale alla messicana con pico de gallo
1h
Soufflé al Castelmagno
55min
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1 Std. 25 Min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1h 30min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min