Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di fegatini di pollo (durelli e cuori) a pezzi (1-2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
- 50 g di vino bianco
- 900 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 20 g di burro
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2188 kJ / 523 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risi e bisi
40 Min
Ossobuco alla milanese
1u. 10min
Riso e porri
30 min
Risotto bianco con porri e mela
30 min
Corona di riso capesante e verdure
50 min
Trippa in umido
1u. 10min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Risotto con salsiccia e uva
40 Min
Trippa all'empolese
1 Std. 15 Min
Risotto con salsiccia e piselli
40 Min
Risotto porri e finocchi
40 Min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 min