Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di fegatini di pollo (durelli e cuori) a pezzi (1-2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
- 50 g di vino bianco
- 900 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 20 g di burro
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2188 kJ / 523 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con salsiccia e piselli
40min
Risotto con salsiccia e uva
40min
Spezzatino di manzo alla catalana
2 Std.
Risotto ai funghi porcini
35min
Frittelle di ricotta e zafferano (Arrobiolus sarde)
1 Std. 15 Min
Riso ai frutti di mare
1 godz. 40 min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Fegato alla veneziana
35min
Risotto alle cozze
1 Std. 5 Min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35min
Trippa alla parmigiana
1h 20min