Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 1 foglia di salvia fresca, grande, lavata ed asciugata
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 100 g di vino bianco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - 30 g di burro
- 50 g di formaggio Castelmagno in scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1981 kJ / 473.5 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 65.5 g
- Vetten
- 19.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con mele e funghi
40 min
Risotto pere e Taleggio
40 min
Risotto bianco con porri e mela
30 dk
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto funghi e mirtilli
35 min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 min
Risotto al Barolo
30 dk
Risotto mele e radicchio rosso
40 min
Risotto alle erbe aromatiche (TM6)
35 min
Pettirosso di Natale
10 dk
Risotto rosmarino e speck
25 min
Risotto con uva e gorgonzola
35 min