Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinata
- 1000 g di carne di manzo (girello intero) in un unico pezzo
- 750 g di vino rosso corposo (tipo Barolo)
- 4 chiodi di garofano
- ½ cipolla rossa a metà
Brasato
- 1 gambo di sedano a pezzi (3 cm)
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 100 g di lardo a cubetti (0.5 cm)
- 1 scalogno a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 pezzo di stecca di cannella
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di burro
- 10 g di farina tipo 00
Polenta
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bramata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4217 kJ / 1008 kcal
- Eiwitten
- 64.9 g
- Koolhydraten
- 88.4 g
- Vetten
- 46.3 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30 min
Stracotto di manzo in umido
1h 30 min
Manzo all'olio con polentina bianca
3h
Tasca di vitello ripiena
1h 20min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5 min
Arrosto di vitello arrotolato
2h
Vitello tonnato
24h 45min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Polenta e bruscitti
2h 20min
Brasato con salsa alle mele e brut
2h 30 min