Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di porro a listarelle
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 350 g di funghi finferli freschi, puliti e a pezzi
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna da cucina
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2322 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 60.6 g
- Vetten
- 26.5 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30 Min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 Min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40 Min
Fusilli e melanzane
25 Min
Fusilli tricolore
30 Min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 Min
Linguine al salmone e vodka
20 Min
Farfalle al salmone e pinoli
20 Min
Penne risottate funghi e speck
40 Min
Penne lisce al ragù di trevisana
40 Min
Spaghettini ai peperoni
50 Min
Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle
30 Min