Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di porro a listarelle
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 350 g di funghi finferli freschi, puliti e a pezzi
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna da cucina
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2322 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 60.6 g
- Vetten
- 26.5 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rigatoni affumicati
25 min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min
Fusilli alle cozze piccanti
55min
Linguine al salmone e vodka
20 min
Farfalle ai quattro formaggi
25 min
Spaghetti al tonno
40min
Trofie pesto e champignon
30 min
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40min
Tagliatelle mediterranee
35 min