Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di porro a listarelle
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 350 g di funghi finferli freschi, puliti e a pezzi
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna da cucina
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2322 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 60.6 g
- Vetten
- 26.5 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 Min
Penne risottate con le cozze
1 godz. 5 min
Fusilli tricolore
30min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Pasta sfiziosa
30min
Spaghetti alla carbonara
30min
Spaghettini ai peperoni
50 Min
Linguine al salmone e vodka
20p
Farfalle ai quattro formaggi
25 Min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3 godz. 55 min