Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di gamberi crudi interi
- 1200 g di acqua
- 3 pizzico di sale
- 400 g di cozze e vongole, spurgate
- 200 g di petti di pollo a tocchetti (2 cm)
- 8 scampi
- 60 g di scalogni a metà
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di calamari ad anelli
- 1 foglia di alloro secca
- 200 g di carne di maiale, il lombo a tocchetti (2 cm)
- 250 g di salamini piccanti (tipo Napoli) a fettine (1 salamino)
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1 peperone rosso, pulito e a listarelle (1 cm)
- 150 g di piselli freschi
- 250 g di riso Parboiled (cottura 14 minuti)
- 1 bustina di zafferano
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3431 kJ / 820 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tris di riso, pesce e verdure
35min
Capesante su mais bianco, salamino piccante e pop corn (di Mirko Ronzoni)
45min
Rotolo di pollo e speck con salsa al cipollotto
1h 30min
Roastbeef in salsa indiavolata
1h 20min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1 Std. 50 Min
Polpette di pollo giapponesi
50min
Cozze ripiene
1h 30min
Costine di maiale alla messicana con pico de gallo
1h
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Tacchino in agrodolce
1 Std. 10 Min
Cacciucco
1h 20min
Spaghetti alla marinara in bianco
50min