Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 300 g di biscotti secchi al cioccolato
- 80 g di burro
Crema
- 70 g di zucchero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 6 fogli di gelatina (2 g l'uno), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
Salsa ai kiwi
- 2 kiwi sbucciati, a pezzi
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 20 g di zucchero
- 2 fogli di gelatina (2 g l'uno), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1381 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 22.4 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Cheesecake cioccolato e caffè
2h 40min
Mango cheesecake
5h 30min
Cheesecake all'arancia
5h 40min
Soufflè ai due cioccolati
20 Min
Cheesecake all'uva fragola
10 godz.
Mini cheesecake alla banana
2h 30min
Cheesecake al cioccolato
9 godz. 30 min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5h 40min
Cheesecake al cocco
4 godz. 20 min
Cheesecake ricotta e pere
4h 35min
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10 godz. 45 min
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5h 30min