Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di mozzarella di bufala a pezzi
-
250
g di formaggio Squacquerone
of 250 g di crescenza - 1 pizzico di pepe macinato
- 2 mazzetti di rucola, pulita e spezzettata con le mani
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4376 kJ / 1046 kcal
- Eiwitten
- 41.2 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 53.8 g
- Vezels
- 5.3 g
Alternatieve recepten
Pizza alle tre farine
1 godz. 55 min
Pizza capricciosa
1hod. 35min
Pizza Margherita e basilico
2sa 10 dk
Pizza diavola
1sa 45 dk
Pizza quattro stagioni
1 Std. 30 Min
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Pizza alla marinara
1hod. 35min
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Pizza ai peperoni
1 godz. 55 min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Pizzette alle erbe aromatiche
1hod. 35min
Pizza bianca alla ligure
1sa 45 dk