Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Croccante con frutta secca
- 30 g di nocciole spellate
- 30 g di gherigli di noci
- 30 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 30 g di mandorle pelate
- 300 g di zucchero di canna
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 50 g di aceto
Ganache al cioccolato
- 400 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di burro a pezzi
Pasta sfoglia
- 400 g di burro a fette
- 500 g di farina
- 200 g di acqua, freddo
- 80 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 10 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5229.5 kJ / 1249.9 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 122.4 g
- Vetten
- 89 g
- Verzadigd vet
- 51.1 g
- Vezels
- 21.6 g
- Natrium
- 345.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata ai 3 cioccolati (senza glutine) di Damiano Carrara
4 godz.
Crema al cioccolato e peperoncino (per 2 persone)
1h
Torta gelato estiva
4 Std. 50 Min
Torta tipo bocconotto al cioccolato
2 Std.
Torta mimosa gelato
3h 30min
Coppa al cioccolato e panna montata
4hod. 20min
Torta fragole e Champagne
4h 30min
Éclair di primavera alla verbena
Geen beoordelingen
Mini éclair alla crema di caramelle alla fragola
Geen beoordelingen
Torrone alle mandorle
Geen beoordelingen
Negroni
10min
Babà napoletano
2hod. 45min