Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Croccante con frutta secca
- 30 g di nocciole spellate
- 30 g di gherigli di noci
- 30 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 30 g di mandorle pelate
- 300 g di zucchero di canna
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 50 g di aceto
Ganache al cioccolato
- 400 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di burro a pezzi
Pasta sfoglia
- 400 g di burro a fette
- 500 g di farina
- 200 g di acqua, freddo
- 80 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 10 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5229.5 kJ / 1249.9 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 122.4 g
- Vetten
- 89 g
- Verzadigd vet
- 51.1 g
- Vezels
- 21.6 g
- Natrium
- 345.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastiera napoletana
8 godz.
Danubio dolce al cioccolato
6 Std.
Sfogliatelle ricce
5 Std.
Praline al gelato
5h 55min
Mezze sfere al caramello e vaniglia
6 godz. 25 min
Crema al caffè
15 Min
Torrone alle mandorle
3 Std. 20 Min
Baci di dama al cioccolato
1 Std.
Torrone alle mandorle
Geen beoordelingen
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
2h 5min
Morettini
3u. 10min