Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta al vino
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di zucchero
- 90 g di vino bianco
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 50 g di mandorle pelate e tostate
- 40 g di cioccolato fondente a pezzi
- 170 g di confettura di uva
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- zucchero q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 435 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 4.7 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Cantucci
1h 50min
Maritozzo romano
11 Std.
Taralli al limoncello
45 Min
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Parrozzo
1 Std. 10 Min
Bocconotto
2h
Fiadoni
1 Std.
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Taralli dolci speziati
55min
Taralli pugliesi
1h 15min
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Ciambella all'acqua
1 Std.