Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 40 g di farina tipo 00
- 1000 g di acqua
Meringa
- 140 g di zucchero
- 120 g di albumi
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 6443.4 kJ / 1540 kcal
- Eiwitten
- 46.3 g
- Koolhydraten
- 291.5 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 589 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1 Std.
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Cheesecake alla crema catalana
4h
Bignè alla crema di ricotta
2 godz. 30 min
Torta Saint Honoré all'italiana
22 Std.
Crema pasticcera al cucchiaio
15min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Crema mousseline
1 Std.
Code di aragosta con crema pasticcera
6h
Mousse al cioccolato e caramello salato
1 Std.
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Millefoglie
5h