Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 40 g di farina tipo 00
- 1000 g di acqua
Meringa
- 140 g di zucchero
- 120 g di albumi
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 6443.4 kJ / 1540 kcal
- Eiwitten
- 46.3 g
- Koolhydraten
- 291.5 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 589 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè alla crema di ricotta
2 Std. 30 Min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min
Pan di Spagna
1h
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Panna montata al frutto della passione
5 Min
Crema al burro al cacao
10 Min
Crema pasticcera al cucchiaio
15 min
Crema mousseline
1h
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Crema diplomatica
30 min