Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Craquelin
- 100 g di zucchero
- 100 g di farina tipo 00
- 80 g di burro freddo, a tocchetti
- 1 pizzico di sale
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Panna montata
- 80 - 100 g di zucchero
- 600 di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 339.6 kJ / 81.2 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 40.8 mg
Alternatieve recepten
Yogurt al cioccolato
13 Std.
Baguette salsiccia e cime di rapa
6h
Bombette di Carnevale ripiene
1h
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5h
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Crema mousseline
1h
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4 godz.
Cruffin (TM6)
4 Std. 30 Min
Bignè al tiramisù
4 godz.
Bignè con crema pasticcera
3 Std.