Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di uva passa
- 30 g di Rum
- 1680 g di acqua (di cui 180 g fredda)
- 50 g di latte intero, freddo
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 40 g di zucchero
- 450 g di farina tipo 00 forte (almeno W300) + q.b.
- 50 g di semola rimacinata di grano duro
- 2 uova
- 5 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di panna fresca liquida
- mandorle a lamelle, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1051 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Rosette alle mele
3 Std. 30 Min
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4h
Treccia molisana pasquale
4 godz. 30 min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 Std. 30 Min
Treccia alle mandorle e cioccolato
5h 30min
Treccia al latte
2h 30min
Torta marmorizzata al Varoma
2h
Ghirlanda di pan brioche al farro
15ωρ. 30 λεπτ.
Pane di patate e noci
21h
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21h
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min