Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di uva passa
- 30 g di Rum
- 1680 g di acqua (di cui 180 g fredda)
- 50 g di latte intero, freddo
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 40 g di zucchero
- 450 g di farina tipo 00 forte (almeno W300) + q.b.
- 50 g di semola rimacinata di grano duro
- 2 uova
- 5 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di panna fresca liquida
- mandorle a lamelle, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1051 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane dolce per la colazione
1h 30min
Rosette alle mele
3 Std. 30 Min
Pane di patate e noci
21u.
Pane alla zucca con uvetta
19 Std.
Treccine con semi di papavero
16 godz. 30 min
Treccia molisana pasquale
4u. 30min
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4h
Buchteln alla confettura di prugne
4h 10min
Panini al latte dolci
12h
Treccia al latte
2h 30 min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Pane veneziano
18h 30min