Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa al caramello salato
-
250
g di zucchero
of 250 g di zucchero grezzo - 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di aceto
Gelato
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 600 g di latte intero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di zucchero
- 6 tuorli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2034 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Crema al caramello salato
1 Std. 10 Min
Salsa al caramello (TM6)
1 Std. 30 Min
Caramello liquido
35 Min
Gelato fior di latte
16h 25min
Semifreddo al caramello salato
11h
Salsa al caramello
35 Min
Vaschetta alla vaniglia variegata al caramello salato
12h 55min
Gelato fiordilatte
10h 30min
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2 Std.
Mini éclair ai lamponi
3 Std.
Caramello salato
1 Std.
Latte condensato
1 Std.