Apparaten en Accessoires
Crescentine modenesi
Voorbereiding 20min
Totaal 11u.
24 pezzi
Ingrediënten
-
100 g di acqua
-
120 g di latte
-
30 g di strutto
-
25 g olio extravergine di oliva
-
3 g di lievito di birra fresco
-
125 g farina tipo 0
-
250 g di farina tipo 00 + q.b.
-
1 cucchiaino di sale
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pezzo
Natrium
116.1 mg
Eiwitten
2.1 g
Calorieën
312.2 kJ /
74.7 kcal
Vetten
2.7 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
9.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Tigelle
3u. 50min
Pasta fresca tipo Trofie
30min
Gnocco emiliano
4u. 50min
Piadina romagnola
40min
Focaccia caprese
3u. 30min
Gnocco fritto
1u. 5min
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
5u. 30min
Tortelli verdi
3u. 30min
Focaccia classica ad alta idratazione
5u.
Focaccine morbide
3u. 30min
Grissini torinesi
1u. 35min
Piadina romagnola farcita
55min