Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di acqua
- 120 g di latte
- 30 g di strutto
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 3 g di lievito di birra fresco
- 125 g di farina tipo 0
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 312.2 kJ / 74.7 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 116.1 mg
Alternatieve recepten
Piadina romagnola farcita
55min
Focaccia alle olive (TM6)
2 Std.
Grissini al burro e formaggio
30min
Piadina romagnola
15min
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min
Zuppa imperiale
1h
Focaccia caprese
3 Std. 30 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Piadina al miele
1h 10min
Gnocco fritto
1 Std. 5 Min
Tigelle
3h 50min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min