Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 150 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina manitoba
Pane
- 165 g di acqua fredda
- 300 g di semola rimacinata di grano duro
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1510 g di acqua
- 10 g di sale
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 7965 kJ / 1968 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 318 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 27.5 g
Alternatieve recepten
Treccia di pane alle olive
5 Std. 30 Min
Focaccia a bastone
5h
Pane arabo
3h 30 min
Panini della Val Venosta
15 Std. 30 Min
Pane al latticello
18h
Panini dolci alle noci
15 Std. 30 Min
Pane contadino
19u.
Pane in cassetta semplice
19u.
Pane integrale con crema spalmabile al formaggio e polpette di pollo
2 godz.
Pane alla zucca con uvetta
19u.
Pane semplice
4sa
Pane ai semi di girasole
22h