Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biga
- 500 g di farina manitoba
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di acqua
Pane tartaruga
- 50 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 10 g di sale
- 20 g di burro morbio a pezzi
- semola di grano duro q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 758.9 kJ / 181.4 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 395.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia alle cipolle
2 Std. 40 Min
Làciàditt (Frittelle dolci)
1 Std. 40 Min
Michetta (TM6)
6 Std. 30 Min
Panini morbidi dolci
1h 30min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 Std.
Impasto base per pane
1h
Treccine con semi di papavero
16h 30min
Pane in cassetta semplice
19 godz.
Pane ai cereali
3 Std.
Pane arabo
3h 30min
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Pane al lardo e timo
4 Std. 50 Min