Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato - 500 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di acqua calda (non bollente)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2505.7 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 127.1 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1318.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia millebolle
28h
Michetta (TM6)
6h 30min
Grissini al sesamo
2h 30min
Ghirlanda di pan brioche al farro
15 Std. 30 Min
Banettes rustiche
15 Std.
Pane morbido di farro
19小时
Pane di patate e noci
21h
Pane in cassetta semplice
19小时
Pane veneziano
18h 30 min
Pane semplice
4h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 Std.
Filoncini di semola
4h