![Baguette francese (TM6) Baguette francese (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bd35894b6c614ba909c5d88343c2ebfa/Derivates/fe42002e4d1374eca0aaf3bb309f4dfc5dc605fc.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato - 500 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di acqua calda (non bollente)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2505.7 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 127.1 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1318.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pizza barese ai pomodorini
2h
Pane a fisarmonica con burro aromatizzato alle olive
2ч. 30 мин.
Pane veneziano
18h 30min
Focaccia a bastone
5h
Panzerottini TM6
4h
Michetta (TM6)
6h 30min
Impasto base per pane
1h
Pane semplice
4h
Panini all'olio
3h 10min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h