Compatibele versies
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di burro a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 ½ cucchiaino di zucchero vanigliato
Crema Bimby® al limone
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca) a pezzi
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 500 g di latte intero
- 2 uova
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1179.5 kJ / 281.9 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 83.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti cioccolato bianco e noci di macadamia
1 Std.
Plumcake al mascarpone
2 Std.
Focaccia millebolle
28 Std.
Cream tart al cioccolato
8 Std.
Mini panettoni zenzero e ciliegie
6hod.
Gelato veloce alle ciliegie
20 Min
Bignè craquelin
2 Std.
Patate gratinate al formaggio
2 Std.
Patate duchessa (TM6)
1 Std.
Biscotti spritz al cioccolato e noci pecan
1 Std.
Biscottini glassati speziati (Pfeffernüsse)
2 Std. 40 Min
Alberello di bignè con crema diplomatica
2 Std.