Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 200 g di zucchero
- 500 g di farina tipo 00
- 200 g di strutto
- 4 tuorli
- 1 uovo grande
- 8 g di lievito in polvere per dolci
Crema pasticcera
- 250 g di latte intero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 120 g di zucchero
- 50 g di frumina
- 3 tuorli
Terminare la preparazione
- 120 g di amaretti a pezzi
- 120 g di caffè espresso caldo (circa 3 tazzine)
- 30 g di mandorle a lamelle
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2404.6 kJ / 574.7 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 72.8 g
- Vetten
- 29.4 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 170.9 mg
Alternatieve recepten
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4 godz.
Crostata ai cachi
1h
Crespelle con radicchio e noci
2sa
Pan di Spagna panna e fragole
2sa
Besciamella
15 min
Torta amaretti e mela
2sa
Crostata di fichi e noci al profumo di agrumi
1sa 30 dk
Crostata alle mele cotogne
1sa 30 dk
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4 Std. 30 Min
Alberello di bignè con crema diplomatica
2sa
Crostata con crema di ricotta al lime e cocco (senza glutine)
2u. 20min
Torta frangipane alle mele
2u. 20min