Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna al cioccolato
- 75 g fecola di patate
- 75 g farina
- 30 g cacao amaro in polvere
- 5 uova
- 150 g zucchero
Ganache al cioccolato e amarene
- 400 g di panna fresca liquida
- 60 g di sciroppo di amarena
- 600 g di cioccolato fondente (70% di cacao)
Terminare la preparazione
- 200 g di panna fresca liquida
- latte q.b. per bagnare
- 100 g di amarene sciroppate
- foglioline di menta fresca q.b. per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3796.3 kJ / 907.3 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 63.2 g
- Verzadigd vet
- 36.9 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 88.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia pomodorini e olive
3h 30min
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
2h
Fideuá vegetariana
Geen beoordelingen
Tortino ai frutti rossi (vegan)
1h 30min
Carotine di pasta sfoglia con ripieno alle carote
4h
Plumcake alle carote al Varoma
2h
Baguette con ciccioli
5h
Sangria analcolica
1h 35 min
Fiocchi di neve
5h
Cookies
1h
Torta succosa di mele con Affettatutto Bimby® (TM6)
2h
Biscotti di vetro segnaposto
2h