Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta biscotto
- 4 uova
- 100 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 30 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 50 g di olio di semi di arachidi
Farcia
- 250 g di marmellata di arance
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 300 g di mascarpone
- 40 g di zucchero a velo vanigliato
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza grattugiata
Glassa
- 70 g di panna (min. 30% di grassi)
- 70 g di cioccolato fondente a pezzi
- 10 g di burro
Terminare la preparazione
- 4 fette di arancia candita
- 4 rametti di ribes rosso
- cioccolato fondente, riccioli
- scorza di arancia
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1525.8 kJ / 364.7 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 136.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1u. 20min
Spagnolette siciliane
1h 15min
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4h 30 min
Torta mimosa
1h 5 min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Cream tart a cuore (di LuCake)
10 Std. 20 Min
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1u. 30min
Croquembouche con crema all'arancio e cioccolato
10h
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
12h
Bignè con crema pasticcera
3u.
Tronchetto al tiramisù
4h