Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 400 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 250 g di burro freddo, a tocchetti
- 180 g di zucchero
- 35 - 40 g di tuorli (circa 4 uova)
Meringhe e cottura della pasta frolla
- 360 g di zucchero
- 120 g di albumi
- 2 - 3 gocce di colorante alimentare in gel rosso
Crema
- 50 g di zucchero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 300 g di mascarpone freddo
- 80 - 90 g di crema spalmabile al pistacchio
Terminare la preparazione
- frutti rossi freschi, a piacere
- pistacchi tritati, a piacere
- fiori edibili, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3634.2 kJ / 868.6 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 95.1 g
- Vetten
- 51.7 g
- Verzadigd vet
- 26.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 161 mg
Alternatieve recepten
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5h
Pandoro TM6
15h 15min
Torta Red velvet
3h
Cream tart
4h
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Ganache al cioccolato
12h 20min
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2h 30 min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Crema al burro al cacao
10 min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h