Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema ai frutti di bosco
- 300 g di frutti di bosco, misti, freschi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 200 g di latte intero
- 100 g di zucchero
- 50 g di farina tipo 00
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Pasta frolla
- 10 g di scorza di limone
- 120 g di zucchero di canna
- 150 g di farina tipo 00
- 120 g di burro freddo, a pezzi
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
- 150 g di fecola di patate
- 1 tuorlo
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di zucchero a velo
- 150 g di frutti di bosco, misti, freschi
- pistacchi tritati, a piacere
- gelatina neutra q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1739.2 kJ / 417.5 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 99.9 mg
Alternatieve recepten
Tronchetto al tiramisù
4h
Crostata in fiore alla confettura di fragole
2 Std.
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Crostata ai cachi
1hod.
Crostata alle fragole
2 Std.
Torta della nonna
1 Std. 30 Min
Cream tart a cuore (di LuCake)
10 Std. 20 Min
Crostata di fichi e noci al profumo di agrumi
1 Std. 30 Min
Crostata di mele con crema di mandorle
1hod. 15min
Crostata con fragole e lamponi, crema pasticcera e crema diplomatica (senza glutine) di Damiano Carrara
3h 30min
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3 Std. 15 Min
Torta a strati mascarpone e lamponi
5sa