![Crostata alle albicocche Crostata alle albicocche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d8718b23ea33a223214767e235056b3e/Derivates/3fd63cc5fd8e9d082725948c7a13f878395c286a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 5 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 100 g di zucchero di canna
- 150 g di farina tipo 00
- 150 g di fecola di patate
- 120 g di burro freddo, a tocchetti
- 1 tuorlo
- 1 uovo
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 150 g di confettura di albicocche
- 500 g di albicocche fresche, snocciolate e tagliate a metà
- 30 g di zucchero di canna
- gelato alla crema, a piacere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1272.1 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 51.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 89.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata invernale
4h 30min
Semifreddo albicocche e amaretti
6h 30 min
Tortini mandorle e more
55min
Torta frangipane alle mele
2 Std. 20 Min
Besciamella
15min
Frittata di zucchine e ricotta
40min
Baci di dama alle nocciole
2h 30min
Finocchi gratinati
30min
Besciamella
15min
Torta morbida cioccolato fondente e pere
1h
Crostata in fiore alla confettura di fragole
2h
Cheesecake al melone
5h 30min