![Torta di Pasqua al formaggio umbra Torta di Pasqua al formaggio umbra](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b7200319-2569-4685-800c-372fd4fe9f4b/Derivates/9a49a049-ba11-4118-8680-acbfe2ffda95.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 3 uova
- 280 g di farina manitoba
- 50 g di burro fuso
- 5 g di sale
- 50 di Gruviera a cubetti
- 20 g di Gruviera a cubetti
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1208.6 kJ / 288.9 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 398.7 mg
Alternatieve recepten
Fettuccine all'abruzzese
1 godz.
Torta al testo
1 godz.
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Ciaramicola
1 godz.
Pizza di pasqua dolce
3ч.
Castagnole (Cecamarini)
1 Std. 5 Min
Crescia sfogliata urbinate
1ч. 30 мин.
Tozzetti
1ч. 30 мин.
Pomodori ripieni di riso basmati
1 godz.
Crescia al formaggio
3sa 10 dk
Ciambelline al vino rosso passito
1 godz.
Ciambelline al vino rosso
1 godz.