Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache al pistacchio
- 25 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 12 g di zucchero
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
Frolla montata
- 200 g di farina tipo 0
- 50 g di nocciole sgusciate e spellate
- 40 g di fecola di patate
- 140 g di burro a pezzi
- 100 g di zucchero
- 5 g di estratto di vaniglia naturale
- 2 uova
- 8 g di cacao amaro in polvere
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 525.6 kJ / 125.6 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 40.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5h
Crostata morbida al cioccolato
2 Std. 40 Min
Pasta biscotto
1h
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min
Torta mimosa
1h 5min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Crostata di frolla montata alle nocciole
1h 20min
Biscotti alle nocciole glassati
1h
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
12 godz.
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2u. 20min
Pasta frolla
1 Std. 10 Min
Cruffin (TM6)
4 godz. 30 min